Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumili da je sve u redu

Trumpova kampanja okončana neviđenim gafom: Okupljeni ostali u nevjerici

Foto: Twitter
1/2
08.11.2020.
u 10:57

Naime, ispostavilo se da je netko iz Trumpovog tima grubo pogriješio i umjesto rezerviranja luksuznog hotela Four Seasons, rezervirali su dućan za vrtlarstvo u predgrađu Philadelphije, Four Seasons Landscaping, koji se nalazi između krematorija i sex shopa.

Donald Trump jučer je na Twitteru obavijestio javnost o zakazanoj konferenciji s odvjetnicima u Four Seasons hotelu u Philadelphiji, čine je najavio obraćanje o navodnim prevarama u biračkim glasovima. 

"Velika pressica s odvjetnicima u Four Seasonsu u Philadelphiji”, tvitao je američki predsjednik. 

Nakon njegove najave oglasili su se iz Four Seasonsa, jednog od luksuznijih lanaca hotela na svijetu i kazali kako nikakva Trumpova press konferencija nije zakazana. Uskoro se oglasio i sam Trump i kazao kako je zapravo konferencija u “Four Seasons Landscapingu”, a zbunjeni novinari mahom su guglali gdje se točno trebaju pojaviti.

Naime, ispostavilo se da je netko iz Trumpovog tima grubo pogriješio i umjesto rezerviranja luksuznog hotela Four Seasons, rezervirali su dućan za vrtlarstvo u predgrađu Philadelphije, Four Seasons Landscaping, koji se nalazi između krematorija i sex shopa.

Kako bi pokušali prikriti pogrešku, nisu imali drugog izbora nego se pojaviti na zakazanoj lokaciji i glumiti da je sve u redu.

Trumpov odvjetnik Rudy Giuliani, nekadašnji gradonačelnik New Yorka, obratio se okupljenim novinarima i najavio nove tužbe protiv izbornih rezultata. Iza njega, uredno postrojeni, stajali su savjetnici iz izbornog stožera američkog predsjednika.

Ključne riječi

Komentara 23

DU
Deleted user
15:27 08.11.2020.

Ne cudi me, kad on zna vise od svojih generala, diplomata, FBI, CIA, zdravstenih djelatnika, institucija drzave, a sebe zove Stabilnim Genijem.

IV
IvyIdy
20:21 08.11.2020.

Hahaha! Sumnjam u slučajnost. Izmedu krematorija i sex shopa. Pa tko di završi. Život i smrt se isprepliću. Zabavan članak

RO
romobil
13:53 08.11.2020.

S obzirom koliko je dužan teško da si što bolje može priuštiti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije