Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u BiH

Pojavila se snimka nesreće u kojoj su poginule tri djevojke: 'Divljao je i prije'

poginule djevojke
Foto: Facebook
1/2
25.07.2018.
u 12:05

Tinejdžerice su poginule nakon što se  BMW X5 koji je vozio Ejubović velikom brzinom zabio u metalni stup na autocesti A-1 u Butilama

Tri mlade djevojke Ajla Ibrica (18), Nađa Neradin (17) i Lejla Oruč (17) poginule 29. lipnja u strašnoj prometnoj nesreći koja je šokirala cijelu Bosnu i Hercegovinu, ali i susjedne zemlje. Sve tri su se vozile u neregistriranom BMW-u X5 kojim je upravljao 20-godišnji  Almir Eljubović.

Tinejdžerice su poginule nakon što se  BMW X5 koji je vozio Ejubović velikom brzinom zabio u metalni stup na autocesti A-1 u Butilama.

Kazaljka je pokazivala da je mladić vozio čak 244 kilometra na sat!

Sestra poginule Lejle, Ajla Oruč je 21 dan provela u bolnici nakon čega su je pustili na kućno liječenje.

Eljubovića su također prevezli u bolnicu, a nakon puštanja odmah su ga uhitili zbog sumnje da je počinio teško kazneno djelo. Odredili su mu pritvor.

Foto: Facebook/ Naš potok
Automobil koji je 20-godišnjak vozio vlasništvo je njegova oca i nije bio registriran. Na prednjoj i zadnjoj strani imao je nepripadajuće registracijske oznake, a vozilo je prije nesreće bilo na prodaji. Mladić je tek nedavno položio vozački ispit te još nije niti podigao vozačku dozvolu tako da je bez nje vozio.

– Divljao je kroz selo i prije nesreće. Da su ga barem tada zaustavili... – kazao je profesor Ferid Ramić.

 

Komentara 31

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
12:12 25.07.2018.

Otac je kriv 100%, takav auto dat djetetu je težak zločin!

IP
info_punkt
13:59 25.07.2018.

Maloga definitivno za kaznu poslati u Švicarsku na školovanje, kako to već ide...

MA
majajelinic
12:21 25.07.2018.

Nije problem u tome da se mladiću da auto, kakav god bio. Problem je u tome što otac zna da je neregistriran i što je vjerojatno i sam divljao po cesti i sina podržavao u kretenarijama. Žalosno je kako danas roditelji odgajaju svoju djecu. Da je ispravno formiran, i bolid formule je mogao voziti i znati kada i gdje se divlja, a kada se vozi civilizirano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije