Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrisci i panika

Pojavila se snimka NLO-a koja je digla dosta prašine. Ogroman svemirski brod izgleda kao pravi!?

NLO
Foto: Screenshot/You Tube
1/2
10.09.2016.
u 18:45

Misterioznu snimku su navodno snimili mještani u jednom selu koje se nalazi u sjeveroistočnoj malezijskoj provinciji

Snimka letećeg tanjura u Maleziji koja je objavljena na internetu digla je veliku prašinuNa snimci se vidi kako crna letjelica kruži nad jednim selom, a tanjur izgleda kao onaj iz filma 'Dan nezavisnosti'.

Vrteći se, letjelica na snimci se opet vraća nad selo. Policija je odmah demantirala sve navode i sve nazvala izmišljotinama.

Čuju se vriskovi

Misterioznu snimku su navodno snimili mještani u Kuala Kraiu koji se nalazi u sjeveroistočnoj malezijskoj provinciji Kelantan. Osim toga na snimci su čuju i vriskovi kada se NLO spušta.

Glavni inspektor Abdullah Roning izjavio je kako “video šire neke osobe bez nekog pravog razloga”, Iz policije su rekli kako nisu zaprimili nikakvu dojavu o izvanzemaljcima.

Inače, video je greškom emitiran od strane malezijske nacionalne novinske agencije. Razumno objašnjenje bi bilo da je snimka lažna i da je vjerojatno napravljena zbog malezijskog Dana nezavisnosti koji pada na 31.kolovoza, piše Daily Mail.

> > NLO je bio baš iznad moje kuće i kretao se okomito gore-dolje

Ključne riječi

Komentara 8

CR
crobalkanium
22:29 10.09.2016.

Nije mogao naci mjesto za parkiranje pa je otisao.

Avatar ljutatrava
ljutatrava
22:18 10.09.2016.

jutros je iznad trešnjevačkog placa projurio isti jedan ovakav, nisu ništa kupovali a baka jagica iz donje konjščine je sve snimila na onu staru nokiu jer nije bilo kupaca za batate,

Avatar nikadanelazem
nikadanelazem
19:38 10.09.2016.

Opet full HD snimka koja pokazuje NLO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije