Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE U PROMETU

Pojačan promet na glavnim cestovnim pravcima: Ako putujete, naoružajte se strpljenjem

Foto: Robert Anic/PIXSELL
16.08.2019.
u 08:34

HAK vozače poziva na dodatni oprez i strpljenje te ih podsjeća da pripaze na sigurnosnu udaljenost između vozila

Tijekom dana pojačan promet očekuje se na glavnim cestovnim pravcima u smjeru mora i unutrašnjosti, upozoravaju u petak iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Zbog gustog prometa na pojedinim dionicama autocesta vozit će se usporeno - u blizini odmorišta i čvorova te na prilazima tunelima i naplatnim postajama.

Zbog veće gustoće prometa tijekom dana bit će povremenih zastoja na Jadranskoj magistrali na prilazima Zadru, Šibeniku, Trogiru, Splitu, Stobreču, Omišu, Makarskoj i Dubrovniku.

HAK vozače poziva na dodatni oprez i strpljenje te ih podsjeća da pripaze na sigurnosnu udaljenost između vozila.

Zbog povremeno pojačanog priljeva vozila prema granicama i graničnih kontrola moguća su duža čekanja.

Željeznički putnički te pomorski prijevoz teče uglavnom redovito.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar nekakav
nekakav
08:47 16.08.2019.

baš je čudno vidjeti u zemlji koju se prema medijskim natpisima masovno napušta, da se tolko ljetuje masovno... pa ulice su nam puste mjesec i pol! a sve neka velika neimaština, beznađe... a kad ono, dva tjedna ljetovanja bez brige se opali... sad se već traže destinacije za zimovanje... čuo razgovor na plaži. a ljudi ništ posebno. klasika, golf i dvoje djece. sve me strah općeg potopa i propasti...

MO
modovisisajteMaraschino
09:12 16.08.2019.

zato je jučer bio užitak putovati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije