Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gust promet

Pojačan promet na autocestama, na naplati Lučko nema čekanja

lučko  (1)
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/10
09.07.2011.
u 08:53

Gust je promet na Istarskom ipsilonu i duž jadranske obale, kod većih turističkih odredišta, ali se vozi bez zastoja.

Pojačan je promet na autocesti A1 u oba smjera. Na naplati Lučko nema čekanja. Pojačan je promet također na autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru Slovenije, na Istarskom ipsilonu i duž jadranske obale, kod većih turističkih odredišta, ali se vozi bez zastoja, izvijestio je HAK.

Gust je promet na Istarskom ipsilonu i duž jadranske obale, kod većih turističkih odredišta, ali se vozi bez zastoja.

Ulazak putničkih vozila pojačan je na Bregani, izlazak na Maclju, Kaštelu, Plovaniji, Pasjaku i Rupi. Pojačan je izlazak teretnih vozila na GP Dubrava Križovljanska, ulazak na Maclju.

U Splitskoj trajektnoj luci danas očekuju više od 25 tisuća putnika

Ovu nesnosno vruću subotu obilježava povećani broj turista u splitskoj trajektnoj, zračnoj luci u Resniku te na autocesti Zagreb-Split, poglavito kod čvorišta Vrgorac.

Na aerodromu u Resniku očekuje se danas više od 20 tisuća putnika. A, kako doznajemo od Ante Mrvice, Jadrolinijinog koordinatora plovnog područja za srednji Jadran, do 14 sati odrađeno je 36 uplovljavanja trajekata u Split i isto toliko isplovljavanja prema srednjodalmatinskim otocima. Do kraja dana očekuju kako će kroz splitsku trajektnu luku proći oko 25 tisuća putnika. U tijeku je "najjača" subota po prometu u ovoj godini. Unatoč velikog broja putnika i vozila, pomorski prijevoz odvija se redovito. Zbog gužvi samo je za Supetar uvedena jedna izvanredna brodska linija.

Pojačani promet bilježi se i na autobusnom kolodvoru u Splitu, a drugi srpanjski vikend stvorio je ogromne gužve na svim cestovnim pravcima koji vode prema moru. Na čvorištu Vrgorac rade tri izlaza, kolone su kilometarske. Najgore svima je što je pretjerano vruće. U Splitu, u hladu je 33 stupnja. A, koliko je tek na asfaltu. "Sve se užgalo", grintaju Dalmatinci...

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar xenon
xenon
12:01 09.07.2011.

Ovo je super vijest. Još kad bi svi koji će išta naplaćivati turistima prijavili promet i platili porez - gdje bi nam bio kraj.

HT
hund-titan
12:03 09.07.2011.

ko pravi guzvu?Carinici i policija koji nesto traze-hteo bi znati kaj.Rone i u pehar za jogurt,da se moras smijati.TREBA SKINUTI SVE GRANICE NA SVIJETU+

Avatar morski covik 3
morski covik 3
10:08 09.07.2011.

Guzva.... Jel\' pocelo ljeto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije