Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAK upozorava

Pojačan je promet, očekujte gužve. Na Macelju se na ulazak u Hrvatsku čeka sat vremena

Zagreb: Gužve na graničnom prijelazu Bregana
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
31.07.2020.
u 07:24

Zbog pojačanog prometa i aktualnih kontrola prilikom prelaska državne granice na većini su graničnih prijelaza moguća duža čekanja

Na graničnome prijelazu Macelj na ulasku u Hrvatsku, osobni automobili čekaju oko sat vremena, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Uočena je srna na autocesti A1 između odmorišta Vukova Gorica i čvora Bosiljevo I pa vozače upozoravaju da voze opreznije. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici i Gorskom kotaru.

Video: Gužve na naplatnoj postaji Lučko

Pojačan je promet na važnijim cestama. Moguće su poteškoće u prometu, povremeni zastoji i vožnja u koloni na pojedinim dionicama autocesta, na prilazima turističkih središta duž obale, gradskim prometnicama i obilaznicama te na dionicama cesta na kojima se vozi uz privremenu regulaciju prometa.

Zbog pojačanog prometa i aktualnih kontrola prilikom prelaska državne granice na većini su graničnih prijelaza moguća duža čekanja. U pomorskom prometu nema poteškoća.

Ključne riječi

Komentara 4

SI
sisavac
07:48 31.07.2020.

baš je lijepo što će albanci dobro zaraditi i ove godine od turizma. svi kafići, svi restorani, su njihovi. a mi si umišljamo da su hrvati ti koji imaju kafiće, restorane... imaju, njih par. prošle godine sam skupljao račune (istina, neki su ih i izdavali), i na svakom je vlasnik imao zanimljivo prezime... ništa protiv njih, ma nikoga, al gdje smo tu mi?! nit imamo pekare, slastičarnice, kafiće, restorane, što uopće mi imamo?! pa mi smo narod neradnika, uhljeba, parazita! mi se kao narod ne možemo organizirati i zarađivati od svojih resursa! naš čovjek ode u njemačku i tamo radi za nijemca, ili našeg (što je najgora varijanta). turčin dođe, otvori firmu, njegovi za njega rade, prodaju tursku robu. kinez dođe, prodaje kinesku robu. naš čovjek.. ništa od svega toga.

DH
dalibor.hren
07:49 31.07.2020.

Nekima je očito potreban tečaj hrvatskog jezika: nisu gužve "na Macelju", već Maclju!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije