Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohod

Pohod od Knapića do Risja i Žganog vina dug je 10 kilometara

pohod (1)
Arhiv DSR Lančić-Knapić
02.01.2012.
u 12:24

Organizatori poručuju sudionicima da ih kod izvora Žgano vino očekuje predah uz kuhano vino, čaj, špek, kosanu mast…

Potaknuti uspjehom lanjskoga blagdanskog pješačkog pohoda, članovi agilnog Društva za sportsku rekreaciju iz Lančića-Knapića kod Ivanca sve zainteresirane mještane i rekreativce pozvali su da se na blagdan Tri kralja odazovu pješačenju do planinskog izvora Žgano vino na Ivančici. Na izlet se kreće u 9 sati od društvenog doma u Knapiću, a sve sudionike put će voditi stazom dugom 10 kilometara. Na Žganom vinu slijedi predah pokraj vatrice, uz špek, luk, kosanu mast te kuhano vino i čaj, dok će se, nakon povratka, svi izletnici u društvenom domu okrijepiti uz grah s kobasicama. Kotizacija je 20 kuna, a svima onima kojima ruta od 10 kilometara bude preduga, moći će propješačiti kraćom stazom od tri kilometra.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije