Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ustrijeljeni

Pogubljena bivša cura Kim Jong-una jer je snimila pornić sa šefom

Kim Jong Un
Reuters/PIXSELL
29.08.2013.
u 10:00

Bivša djevojka Kim Jong-una ubijena je pred članovima obitelji i kolegama jer je navodno snimila pornić pa ga prodavala. Cijela obitelj završila je u logoru

Bivša djevojka Kim Jong-una bila je među brojnim sjevernokorejskim izvođačima koji su ustrijeljeni 20. kolovoza. Izvori iz Kine tvrde kako su pjevačica Hyon Song-wol i Mun Kyong-jin, ravnatelj orkestra Unhasu, uhićeni 17. kolovoza, a pogubljeni u javnosti tri dana poslije zbog kršenja tamošnjih zakona o pornografiji. Optuženi su da su snimili vlastiti seks te prodavali snimku po Sjevernoj Koreji, ali i Kini, piše Chosun.com.

Kim i Hyon upoznali su se prije više od 10 godina te završili u vezi. Prekinuli su kada je Kim Jong-unu otac Kim Jong-il naredio da ostavi djevojku. Nakon toga ona se udala za vojnika, a navodno su i tada Hyon i Kim održavali aferu. I Kim Jong-unova supruga bila je članica orkestra Unhasu prije nego što se udala. Nije poznato ima li Ri Sol-ju ikakve veze s ubojstvom Hyon Song-wol. Navodno je orkestar zasada raspušten.

- Pogubljeni su dok su svi članovi orkestra te njihovih obitelji bili prisutni, izjavio je izvor o okrutnom činu. Također, članovi njihovih obitelji poslani su u zatvor. Kim Jong-un na ovaj je način izgubio reputaciju vladara koji je otvoren za zapadnjačke ideje.

>>Puno posla za diktatora: Smiješio se Sirijcu pa otvorio groblje

>>Mlade radnice u Sjevernoj Koreji luduju za Kim Jong-unom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije