Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bilo jednom u Hrvatskoj'

Pogledali smo film: Pogledajte zašto bi Hrvati i danas glasali za Tuđmana

Franjo Tu?man - prvi predsjednik Republike Hrvatske
Davor Visnjic/PIXSELL
11.05.2022.
u 06:45

Spacey se nije nametnuo iznad uloge, a Tuđmanov karakter dobro je ocrtao. Dovođenje američkog dvostrukog oskarovca Kevina Spaceya, koji u filmu ima ulogu svojevrsnog vodiča kroz Tuđmanov život, a na nekim mjestima i kao anglosaksonsko otjelotvorenje samog Tuđmana, u filmu je poslužilo kao začin za globalnu publiku kojoj je ovaj film namijenjen kao i nama

Komentara 43

MA
Markovinac
07:05 11.05.2022.

A tasto nebi glasali za Tudjmana.Lukavi zagorec je tri gidine pregovarao i zadrzavao vojnu silu zlocinacke jugoslavije i kad se naoruzao krenuo u istjerivanje neprijatelja iz zemlje.Da je kojim slucajem odmah napap srpske zlocince bilo bi mnogo mrtvih i bili bi porazeni.Svaka mu cast.Predsjednike koje smo dobili poslijen Tudjmana mogao je izabrati samo naivan narod.

BP
Besposlen pop
07:44 11.05.2022.

Prije nisam redovno glasovao za Franceka, danas bih nesumljivo. Jedini Predsjednik ( s velikim slovom)

Avatar R2D2
R2D2
07:33 11.05.2022.

Imali smo sreću što je tada na čelu države bio Tudman. Hrvatska nije rusila pljugu, kako tu neki trabunjaju. Prezadužena država, s galopurijucom inflacijom se raspala. A vi, koji zalite za istom, možete se uputiti na istok, a ak vam to nije dovoljno postoji i Sjeverna Koreja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?