Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlasnik se naljutio

Pogledajte uništavanje Maseratija vrijednog 420 tisuća dolara!

Maserati
Reuters/PIXSELL
15.05.2013.
u 18:42

Jedan od "razbijača" objasnio je da ih je vlasnik zamolio da "rasture" automobil vrijedan oko 423 tisuće dolara u znak protesta zbog loše usluge servisa automobila.

Četvorica muškaraca čekićima su razbili skupocjeni Maserati na otvaranju Međunarodnog automobilskog sajma u kineskom Quingdaou, piše The Times of India.

Jedan od "razbijača" objasnio je da ih je vlasnik zamolio da "rasture" automobil vrijedan oko 423 tisuće dolara u znak protesta zbog loše usluge servisa automobila.

Vlasnik, koji je u kineskim medijima predstavljen samo prezimenom Wang, dopustio je grupi da unište njegov Maserati Quattroporte na otvorenju auto showa. Wang je automobil kupio 2011. godine, a problemi su počeli kada je automobil vratio na servis, a potom nije bio zadovoljan uslugom i osjetio se oštećenim.

Kineska podružnica Maseratija izvijestila je da su njihovi zastupnici postupili "po pravilima" te žale zbog ovakve odluke vlasnika.

>>FOTO Quattroporte - suvremena izvedba elegantnog klasika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije