Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ni visoke kazne ga nisu spriječile

Pogledajte suludi potez vozača taksija. Pa ovo je zbilja opasno

prometne zgode i nezgode
Prometne zgode i nezgode
12.08.2019.
u 07:52

Na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je snimka vozača taksija koji se odlučio na nešto potpuno nepromišljeno

Stupio je na snagu novi, stroži Zakon o sigurnosti prometa na cestama, koji je donio drastične kazne, no čini se da to nekima ne predstavlja problem.

Na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je snimka vozača taksija koji se odlučio na nešto potpuno nepromišljeno. Iako ne možemo znati zašto je vozač taksija utrpao putnike u prtljažnik i tako vozio, no zasigurno znamo da je ugrozio i njih ali i ostale sudionike u prometu.

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
zvonimir12
17:07 12.08.2019.

luđak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije