Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvoboj sisavaca

Pogledajte što se dogodi kada pijanac nasrne na slona

Bitange i princeze
Foto: Antonio Bronić
1/2
15.05.2013.
u 15:50

Jedan pripiti turist silno se dosađivao u obilasku afričkih savana. A onda je naišao na slona

Obilasci afričkih savana u nacionalnom parku Kruger očito nisu nimalo uzbudljivi nekim turistima pa je tako jedan pripiti mladić odlučio zabaviti se ni manje ni više nego napadom na slona. Mladić se, uz navijanje i podršku prijatelja, približio glomaznoj životinji te je vikom počeo tjerati. – Trči na njega, trči – dovikivali su mu prijatelji, no zbog utjecaja alkohola ili nespretnosti, izgubio je ravnotežu i pao.

Brzo se digao i ponovo krenuo prema slonu koji se spremio za frontalni napad. No, umjesto da uzvrati i krene prema dvostruko manjem stvoru, životinja se okrenula i dala u bijeg!

Snimku je na internet postavila stranica Latest Sightings koja je osudila ponašanje mladića.

 >>Podivljali mužjak žirafe težak dvije i pol tone natjerivao turiste

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije