Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ludi izazov'

Pogledajte što je napravio. Kažnjen zbog okrutnosti prema životinjama

riba
Foto: Youtube Screenshot
1/3
25.04.2014.
u 10:45

Britanac je progutao živu zlatnu ribicu, za što je kažnjen sa 330 funti te će još morati podmiriti sudske troškove u iznosu od 460 funti

Nakon što je Gavin Hope, 22-godišnji Britanac, uz pivo progutao živu zlatnu ribicu pa se videozapis njegova nedjela pojavio na Facebooku, Britansko kraljevsko društvo za zaštitu životinja (RSPCA) prijavilo ga je zbog okrutnosti prema životinjama.

Hope je kažnjen sa 330 funti te će još morati podmiriti sudske troškove u iznosu od 460 funti.

Prije nego što je progutao ribicu, u pivo je usuo čili u prahu, ulio Jägermeister te ubacio jaje. Prema izvještaju veterinara, ribica je u toj mješavini u njegovu želucu uginula polaganom smrću od posljedica gušenja.

Britanac se svojim videom pridružio mnogima u igri NekNominate, čiji sudionici snimljene ''lude izazove'' objavljuju na internetu, a kojoj se RSPCA žestoko suprotstavlja.

>>Smrtonosna igra koja je putem interneta zavladala među mladima

Komentara 1

HO
homofob
11:10 28.04.2014.

... sushi ! Pa nisu li ribice hrana??? U redu, zaboravio rizu i alge ali nitko nije savrsen!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije