Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jao meni

Pogledajte ovog smotanog lopova - osramotio se usred pljačke

Pljačkašu ispao pištolj
Foto: Screenshot Twitter
1/2
07.09.2018.
u 17:27

Neki ljudi toliko su nespretni da se doista ne bi trebali baviti kriminalom. Podužoj listi blesavih lopova pridružio se jedan čovjek iz američke savezne države Colorado koji je upropastio pljačku trgovine e-cigareta tako što je ispustio pištolj.

Baš kad je došao do prodavačice kojoj je trebao zaprijetiti oružjem, "puca" mu je ispala iz ruke i pala iza pulta, završivši ni manje ni više nego kraj nogu same prodavačice. Ups...

Ok - nije još gotovo, pomislio je smotani lopov, pa je pokušao preskočiti pult i zgrabiti pištolj, ali prodavačica je bila brža.

Tu se razbojnik malo uplašio pa je jednostavno odlučio zbrisati, a da sramoti ne bi bio kraj pobrinule su se njegove hlače koje su tijekom bijega odlučile spasti.

Pogledajte i video najnespretnijih kriminalaca:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije