Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upalio i sirene

Pogledajte ovog luđaka: Policajci otišli na krafne, on im se provozao u autu

Šaljivac posudio policijski auto
Foto: Wochit
1/2
13.07.2019.
u 12:08

Pomalo nevjerojatno, šaljivac je nakon isprike prošao samo s "jezikovom juhom", koju su od svojih nadređenih dobili i policajci

Jedan šaljivdžija iskoristio je trenutak nepažnje policajaca kako bi im "posudio" automobil i provozao se u njemu te tako zabavio svog prijatelja koji je sve snimio.

Incident se dogodio u Peterboroughu u Velikoj Britaniji. Policajci su ostavili automobil kako bi otišli u Krispy Kreme, ugostiteljski lanac poznat po krafnama i kavi.

Za to vrijeme u auto im je ušao jedan muškarac i napravio krug po parkiralištu te čak uključio sirene i rotirajuća svjetla, pa se parkirao nazad dok su policajci izlazili iz lokala. 

Pomalo nevjerojatno, šaljivac je nakon isprike prošao samo s "jezikovom juhom", koju su od svojih nadređenih dobili i policajci.

Ključne riječi

Komentara 13

ST
Starotopoljanin
14:10 13.07.2019.

zasto je on ludak,ja mislim da su policajci ludaci ,jer su ostavili otvoren automobil,i jos to ,za vrijeme radnog vremena isli na krofne i kavu.

AE
aerosoul
20:40 13.07.2019.

Kad ga je vec lapio , mogo ga je utopit nekom serviseru za djelove. Ugodno sa korisnim.

WB
Wiktor Ben
16:57 13.07.2019.

"(...) Policajci otišli na krafne, on im se provozao u autu..." I polupismeni pučkoškolci pismeniji su od "Večernjakovih novinara"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije