Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi udar

Pogledajte nove cijene goriva, eurodizel prvi put iznad 10 kuna

Ina benzinske postaje (1)
INA
Autori: luc, dli/VLM, Ana Škilj
05.03.2012.
u 08:50

Vlada, ako je suditi po prethodnim najavama, neće reagirati na cijene goriva sve dok one ne dosegnu 12 kuna

Utorak donosi više cijene goriva, a samim time i novi udar na standard građana.

Ministarstvo gospodarstva objavilo je "cjenik", odnosno najviše maloprodajne cijene naftnih derivata, koji stupa na snagu točno u ponoć. Najveća je novost da se će cijena eurodizela po prvi put skočiti iznad deset kuna po litru. Najprodavaniji eurosuper 95 stajat će 10,77 kuna po litri.

Vlada, ako je suditi po prethodnim najavama, neće reagirati na cijene goriva sve dok one ne dosegnu 12 kuna.

 

Komentara 65

RE
resal
09:14 05.03.2012.

Hoćemo li sada nešto \"PODUZETI\" ili još nije vrijeme,naravno da nije vrijeme...

UK
Ugo Kajvez
09:16 05.03.2012.

\"Prestrašno, ali ne onoliko strašno koliko će biti. Besposleni ali pokretni, s glavama u kontejnerima, nepokretni trunu na ulicama ili u svojim rupčagama. Prosvjeduju samo traktoristi jer još imaju benzina. Neće ni to dugo trajati. Bojim se dana kada na cestu budu krenuli nemotorizirani.\" ..................................................................................... . Članak iz večerneg lista ...................... obratite pažnju na ovu zadnju rečenicu !! .............

UK
Ugo Kajvez
09:13 05.03.2012.

Ma bravo markov trg i svi biseri hrvatskog gospodarstva!! ........................ kaj ne lupite odmah 20- kuna litru i nemate brige više po pitanju zarade !!! ..................... . ajde lupite 20 kuna, prije će doć do pobune da vas sve građanii objese i prije će hrvatska postati normalna zemlja ................. . Sada kad su spušili naftno polje u siriji pametnom dodvorskom politikom milanovića i kompanije, moraju negdje nadoknaditi zaradu !! .............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije