Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva sreća

Pogledajte nevjerojatnu situaciju u kojoj su majka i beba prošle bez većih ozljeda

mama i beba
Foto: Screenshot
1/2
25.10.2018.
u 09:09

Snimka koja kruži internetom nastala je u kineskom gradu Danjiangkou, gdje su radnici mijenjali gume na kamionskoj prikolici

Nevjerojatnu sreću imala je jedna beba koju je pogodila golema kamionska guma nakon što je eksplodirala.

Snimka koja kruži internetom nastala je u kineskom gradu Danjiangkou, gdje su radnici mijenjali gume na kamionskoj prikolici.

Jednu gumu skinuli su i napumpali zrakom te je naslonili na viličara koji je ondje bio parkiran. Nakon toga majka je s jednogodišnjim sinom izašla iz garaže te se prošetala između kamiona i viličara. No u tom trenutku guma je eksplodirala i pogodila majku u glavu.

Od siline udarca beba je doslovno odletjela iz majčina naručja, dok je žena završila na podu. Muškarac koji je vidio što se dogodilo potrčao je podići majku, no onda je ugledao dječaka ispod gume pa je prvo njemu pomogao.

Oboje su odmah prevezeni u bolnicu te su lokalne vlasti izvijestile kako su oboje, srećom, u eksploziji zadobili samo ogrebotine.

Policija je izvijestila kako je do eksplozije došlo jer je jedan od radnika ostavio ventil pumpe otvoren zbog čega je došlo do prevelikog pritiska u gumi.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
14:14 25.10.2018.

procito jos jucer ujutro u daily mailu

IN
inot
18:39 25.10.2018.

ti mater

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije