Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan pobjede

Pogledajte kakvu je vojnu silu Putin pokazao na velikoj paradi u Moskvi!

Rusija vojska Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/13
09.05.2016.
u 12:28

Rusija je proslavila uz veliku paradu u Moskvi 71. obljetnicu pobjede SSSR-a nad Hitlerovom Njemačkom.

Rusija je proslavila uz veliku paradu u Moskvi 71. obljetnicu pobjede SSSR-a nad Hitlerovom Njemačkom.

Gotovo 10.000 vojnika, tenkovi i proturaketni nuklearni sustavi prošli su Crvenim trgom pred pogledom Vladimira Putina, visokih dužnosnika i šačice bivših boraca. Na nebu su grmjeli vojni avioni, među kojima lovci Su-35, korišteni u Siriji.

Putin je iskoristio priliku da pozove međunarodnu zajednicu da se ujedini u borbi protiv terorizma.

– Moramo se boriti protiv tog neprijatelja, a Rusija je otvorena udruživanju svojih snaga s onima drugih zemalja, spremna poraditi na osnivanju modernog međunarodnog sigurnosnog sustava – kazao je pred postrojbama.

Mala parada organizirana je i u bazi Hmeimim, na sjeverozapadu Sirije, kojom se Rusija koristi za kampanju zračnih udara kao podršku režimu Bašara al-Asada.

Komentara 97

AA
Aartur
13:24 09.05.2016.

Kremaljska propaganda je uvijek ista - ruska vojska je još moćnija, ruski diktator još popularniji

DU
Deleted user
13:21 09.05.2016.

oni su uvik paradirali i pokazivali "vojnu moc" i bili vani present..ali prije svi su nesto i imali..dok danas vecina naroda zivi u neredu..bezpravu..pucku kuzinu i uz crvstu ruku ..i za ovo ih nije briga.

MA
marsovac
13:28 09.05.2016.

jedino znaju zveckati sa oruzjem. ,.....proizvodnjom????,........tehnologijom????,.....razvojem novoga,.......ha,ha,ha,...to su prije radili njihovi komunisticko scijalisticki sateliti a oni ko i srbi sijedilu u vojsci, policiji i KGB-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije