Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bezglave jurnjave

Pogledajte kako se neki motoristi voze po cestama u Liburniji!

vla1
Reuters
23.04.2012.
u 13:20

Cestu na kojoj se dogodila stravična nesreća u subotu motoristi nazivaju \"Plominkom\" i kažu da je idealna za jurnjavu. Na YouTubeu postoje brojne snimke jurnjave po toj cesti

Stravična motociklistička prometna nesreća koja se u subotu dogodila pokraj Mošćeničke Drage, u kojoj su trojica motociklista poginula, izazvala je brojne polemike.

Cestu na kojoj se nesreća dogodila ljubitelji motocikala nazivaju "Plominkom" i kažu da je idealna za jurnjavu, a da je ondje jurnjave i bilo, pokazuju brojne snimke na YouTubeu. Snimka iz 2007. godine pokazuje kako je jedan motorist ondje na svojoj dvokotačnoj jurilici vozio čak 281 kilometar na sat.

Na snimkama se vidi kako motoristi pretječu automobile preko pune crte na cesti, voze u zavojima više od sto kilometara na sat pa čak i na jednom kotaču.

Da motociklisti zlorabe ceste i vole riskantnu vožnju, dokaz su brojne nesreće na hrvatskim cestama u kojima su sudjelovali, a subotnja je, nažalost, samo jedna od njih.

>> Jedan motociklist i dalje u teškom stanju, trojica puštena kući

Ključne riječi

Komentara 49

MO
ModoBoss
13:47 23.04.2012.

no comment... strašno... svojom glupošću ugrožava tuđe živote.

AN
Antiflašist
13:54 23.04.2012.

Nesto slicno se u proljece i ljeto desava na staroj cesti za zagreb, dionica grobnik-gornje jelenje, kako neki tamo voze, cudo da nema vise nezgoda.

KK
karate kid
13:44 23.04.2012.

ajmo sad, policija, otkrit tko je ovo vozio i kada, i po hitnom postupku ove \"vozače\" olakšat za par tisuća kuna + zabrana upravljanja svime osim tačkom. tako se to radi u uređenim državama, ali, joj, da, mi to nismo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije