Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi biti prvi

Pogledajte kako je Trump odgurnuo crnogorskog premijera

NATO summit
Foto: Screenshot
1/6
25.05.2017.
u 21:51

Na snimci događaja vidi se kako Trump rukom pomiče Markovića kako bi se našao bliže glavnom tajniku NATO-a Jensu Stoltenbergu

Američki predsjednik Donald Trump danas je na NATO-vom summitu u Bruxellesu odgurnuo crnogorskog premijera Duška Markovića kako bi se našao na čelu skupine državnika.

Na snimci događaja vidi se kako Trump rukom pomiče Markovića kako bi se našao bliže glavnom tajniku NATO-a Jensu Stoltenbergu. Marković mu to, čini se po njegovoj reakciji, nije uzeo za zlo.

 

Događaj je komentirao i glasnogovornik Bijele kuće Sean Spicer, koji je rekao da nije vidio snimku, ali da pretpostavlja da se Trump samo provlačio do mjesta koje je određeno za njega, prenosi Reuters.

Crna Gora postat će 29. članica NATO-a u lipnju, ali Marković je već sada sudjelovao na summitu.

Komentara 50

Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
06:20 26.05.2017.

Unatoč svem svojem bogatstvu i moći koju ima kao predsjednik SAD, Trump je jednostavno neotesani primitivac!

Avatar links
links
07:57 26.05.2017.

koliko jadan, ponizan moraš biti da ovako nešto pretrpiš... ovo prikazuje sav jad i bijedu današnjih političara iz ovog područja, pitam se dali bi pokojnog Broza ovako odgurnuo???

DJ
djakputnik
07:55 26.05.2017.

A kako je ova naša šiparica doskakutala do Trumpa da ga zamoli autogram za svoj album?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije