Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Panika pa pljesak

Pogledajte atmosferu u avionu prije slijetanja bez jednog kotača!

Avion
Screenshot/YouTube
02.10.2013.
u 18:35

Pilot je prije slijetanja u Rimu javio kontroli leta da ima problema s izvlačenjem desnog kotača na zrakoplovu. Nakon slijetanja putnici su pilota nagradili gromoglasnim pljeskom.

U snimci koja traje 60-ak sekundi putnik je mobitelom uspio "uhvatiti" paniku i vrištanje u zrakoplovu Alitalije koji je sletio u rimsku zračnu luku Leonardo Da Vinci nakon što mu se nije spustio bočni kotač, piše Daily Mail.

U Airbusu 320 tada je bio 151 putnik, od kojih je desetoro pretrpjelo lakše ozljede pri slijetanju "bez jednog kotača". Na početku snimke vidi se kako "autor" Michael Puscar ima glavu među nogama, a čuje se i kapetanov poziv putnicima da se "pripreme na udarac".

Pilot je prije slijetanja u Rimu javio kontroli leta da ima problema s izvlačenjem desnog kotača na zrakoplovu. Nakon slijetanja putnici su pilota nagradili gromoglasnim pljeskom.

>>Prisilno slijetanje u Rimu: Zrakoplovu zakazao bočni kotač

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije