2 23°C
  • Toni70:

    Teško jako teško mi je vjerovati da če se uspjeti preživjeti iduči 50-100 godina a da ne dođe do samouništenja čovječanstva . Pored neprestane napetosti provokacija podvala pretnji uz intenziviranje i sve više naoružanja i sve preciznije i smrtonosni-je tehnologije ... prikaži još!logije za masovna uništenja čovečanstva . Ako smo iskreni ima več sad situacija gdje se naprosto traži izaziva mogući sukob između onih koji posjeduju ogromnu količinu nuklearnog naoružanja . Glupo je vjerovati da če slabija strana gledati kako konvencionalno jači strana ih napada rastura a nuklearni potencijal ne pokrenuti u odbranu kad nemaš šanse. A može da bukne preko noći i to tako iznenada . Potope jedna strana jedan brod on odgovori i udri natrag - jer mora obraz sačuvati i napravi slučajno veču štetu sa više mrtvih štete sad je na redu prva strana strana da dokaže tko je gazda jači i u pravu . Sruše 7 zrakoplova , e što sda da rad i više je oštećeni nastoji to poravnati i krene na jednu bazu uništi raketom .. Kad prestaje i koliko treba iz malog požara da se i treči umješan kroz savez da krene u "odbranu" ? I tako može strahovito brzo i nema tko da zaustavlja već početo zlo ... Nego katastrofa je programirana . Ako ne bude počeo i tako da slabija strana misli nemam što čekati prvi jaki iznenadni udar donosi spasonosno riješenje je saznajemo oni to isto smjeraju kroz 3 dana masovno uništenje nas .

  • onako_ovlaš:

    večernji bježi od osnovnog posla,novinarstva,i djenuo se u maglovite prostore naklapanja,možda je to modus paralize,hibridizacije vlasničke strukture.............

  • rightside:

    ma evo, nek vas megaprojekt bude otkrice kriminala, tj otkrijte tko je ukrao sam namjestaj iz bivse mesiceve rezidencije, koja je jucer prodana "tajanstvenoj ruskinji"))) to otkrite i eto vam velikog mega projekta jer ce rezultati sigurno otkrit "poznatog mega lopova"))))))

Još iz rubrike Vijesti

Maslinovo ulje kontinenta

Zarada od uljane repice bolja nego od pšenice, no treba sve više pesticida

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro održao koncert povodom Dana općine
Proslava Dana općine

Škoro odradio prvi koncert nakon objave kandidature, otkriveno koliko su mu platili

13
Andrej Plenković na svečanom obilježavanju Dana hrvatske diplomacije
Premijer Plenković:

'Važna odluka Hrvatskog sabora o proglašenju suverenosti i samostalnosti Hrvatska'

2