126 11°C
  • Toni70:

    Teško jako teško mi je vjerovati da če se uspjeti preživjeti iduči 50-100 godina a da ne dođe do samouništenja čovječanstva . Pored neprestane napetosti provokacija podvala pretnji uz intenziviranje i sve više naoružanja i sve preciznije i smrtonosni-je tehnologije ... prikaži još!logije za masovna uništenja čovečanstva . Ako smo iskreni ima več sad situacija gdje se naprosto traži izaziva mogući sukob između onih koji posjeduju ogromnu količinu nuklearnog naoružanja . Glupo je vjerovati da če slabija strana gledati kako konvencionalno jači strana ih napada rastura a nuklearni potencijal ne pokrenuti u odbranu kad nemaš šanse. A može da bukne preko noći i to tako iznenada . Potope jedna strana jedan brod on odgovori i udri natrag - jer mora obraz sačuvati i napravi slučajno veču štetu sa više mrtvih štete sad je na redu prva strana strana da dokaže tko je gazda jači i u pravu . Sruše 7 zrakoplova , e što sda da rad i više je oštećeni nastoji to poravnati i krene na jednu bazu uništi raketom .. Kad prestaje i koliko treba iz malog požara da se i treči umješan kroz savez da krene u "odbranu" ? I tako može strahovito brzo i nema tko da zaustavlja već početo zlo ... Nego katastrofa je programirana . Ako ne bude počeo i tako da slabija strana misli nemam što čekati prvi jaki iznenadni udar donosi spasonosno riješenje je saznajemo oni to isto smjeraju kroz 3 dana masovno uništenje nas .

  • onako_ovlaš:

    večernji bježi od osnovnog posla,novinarstva,i djenuo se u maglovite prostore naklapanja,možda je to modus paralize,hibridizacije vlasničke strukture.............

  • rightside:

    ma evo, nek vas megaprojekt bude otkrice kriminala, tj otkrijte tko je ukrao sam namjestaj iz bivse mesiceve rezidencije, koja je jucer prodana "tajanstvenoj ruskinji"))) to otkrite i eto vam velikog mega projekta jer ce rezultati sigurno otkrit "poznatog mega lopova"))))))

Još iz rubrike Vijesti

Potjera u Ogulinu
REGISTRACIJA

U Ogulinu uhvaćeni svi bjegunci - još se ne zna jesu li migranti

Dragutin Pavletić, Gianni Rossanda, Anto Nobilo
Šteta veća od 1,2 mlrd. kn

VIDEO MUP objavio za što se sumnjiči uhićene. Nobilo: Očito je da je Vlada naložila uhićenja

297
Ivan Sinčić
Uhićenja u Uljaniku

Živi zid: Krivi su političari, od Milanovića i Vrdoljaka do Plenkovića i Horvata

4