Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Poginuo silazeći s lovačke čeke, imao je pušku u rukama

lovačka čeka
Damir Spehar/PIXSELL/Ilustracija
27.09.2019.
u 11:54

Kobne noći muškarac (59) je bio na čeki pazeći da mu divlje životinje ne čine štetu na kulturama

Muškarac (59) smrtno je stradao dok je s lovačkom puškom u rukama usred noći silazio s improvizirane čeke u Samarici, mjestu između Čazme i Garešnice.

Prilikom silaska nabijena je puška u jednom času opalila i nesretnog lovca smrtno ranila. Preminuo je na mjestu ranjavanja, a mrtvog su ga pronašli članovi obitelji.

Kako je u petak priopćila bjelovarska policija, 59-godišnjak je na svojem poljoprivrednom zemljištu u Samarici izgradio improviziranu lovačku čeku. Kobne noći u srijedu bio je na čeki pazeći da mu divlje životinje ne čine štetu na kulturama. Prilikom silaska 'došlo je do nekontroliranog opaljenja lovačke puške uslijed čega je došlo do ranjavanja muškarca koji je na mjestu događaja smrtno stradao'.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar nekakav
nekakav
12:02 27.09.2019.

niste napisali jel on lovac, ili 'lovac'... na svojem zemljištu je podigao čeku... zanimljivo. kolko vas ima čeke po livadama i šumarcima? svaka puška jednom godišnje opali sama.

TM
trade_mark
14:30 27.09.2019.

karma

DU
Deleted user
14:48 27.09.2019.

Nije oružje za svakoga! Za silaženje po ljestvama s čeke, sve s nabijenom puškom, stvarno moraš biti poseban, jedinstven primjerak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije