Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA

Poginuo na autocesti Goričan - Zagreb

autocesta
Foto: Luka Klun/Pixsell
15.01.2016.
u 21:20

Sudarila su se dva osobna automobila i kombi

U prometnoj nesreći na autocesti Goričan - Zagreb u 17.10 sati poginula je jedna osoba, izvijestila je PU međimurska. Sudarila su se dva osobna automobila i kombi, a vozač jednog od vozila podlegao je ozljedama u Županijskoj bolnici Čakovec.

Nesreća se dogodila na 13. kilometru autoceste A4 Goričan - Zagreb u smjeru Zagreba, u blizini nadvožnjaka kod Male Subotice. U nesreći su sudjelovala vozila zagrebačkih registarskih oznaka i jedno iz Bosne i Hercegovine. Prema neslužbenim informacijama, jedan je automobil udario u stražnji dio drugoga, a na njih je potom naletio vozač kombija.

>> Teška nesreća na A1: Jedna osoba poginula u sudaru dva automobila

>> Teška nesreća kod Sv. Roka: Izgubio kontrolu, zarotirao se pa na njega naletio kamion

Komentara 1

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
09:16 16.01.2016.

koliko ljudi treba pognuti prije nego policija počne kažnjavati agresivne vozače i državu koja ne održava ceste niti stavlja signalizaciju po cestama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije