Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA

Poginuo motociklist, bez vozačke vozio neregistrirani motor

nesreća
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
18.07.2015.
u 21:26

Njegova suputnica hospitalizirana je s ozljedama opasnim po život

Motociklist (30) s biogradskog područja smrtno je stradao u prometnoj nesreći kod Jagodnje u blizini Benkovca u subotu poslijepodne nakon što je zbog neprilagođene brzine prešao na suprotni kolnički trak, udario u automobil slovačkih registarskih oznaka te se potom odbio u automobil norveških registarskih oznaka.

Njegova suputnica, kako su nam rekli u zadarskoj policiji, s ozljedama opasnim po život hospitalizirana je u zadarskoj Općoj bolnici.

Motociklist je bez vozačke dozvole vozio neregistrirani motocikl.

>> U prometnoj nesreći poginuo motociklist (22)

>> Motociklist poginuo u sudaru s teretnjakom

Komentara 4

DU
Deleted user
08:26 19.07.2015.

Još da je vozio pijan, kompletirao bi sve prekršaje. Nadam se da će se cura izvući kako glumljenje frajera po cesti opet ne bi odnijelo tuđi, nevini život. Što se "motorista" tiče...pa, što je tražio, to je i dobio.

DU
Deleted user
11:15 19.07.2015.

Kažu da s trideset godina imaš pamet.

Avatar lasta mala
lasta mala
13:15 19.07.2015.

A i ona je znala s kim sjeda na motor!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije