Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBAVLJEN OČEVID
Povratak na članak

Poginuo mladi motociklist (18) u Kutini, građani policiji prije nesreće dojavili divljanje na cesti

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica županijske državne odvjetnice

Komentari 6

ST
Startrack
14:29 20.05.2022.

Evo ovdje blizu mene gdje zivim u USA i svaki dan prodjem tuda kriz se nalazi. Isto prije 5 godina neki od osamnest godina divljo na motociklu i poginuo. Darvin. Sucut obitelji ali tako je. Na pameti mije jer ier i danas poslje 5 godina neko dolazi i stavlja cvijece, nekad pravo nekad plasticno na mjesto kriza. Ti osamnestogodisnjaci nemaju pameti niti misle da neko moze zalit za njima.

VL
BE
Beyonder
17:55 19.05.2022.

Nema info o položenoj kategoriji pa se može pretpostaviti da je sin nekog lokalnog "intelektualaca" ili "brazilac"

VL
NE
Nebitnooo
19:59 19.05.2022.

Zanimljivo kako niste spomenuli da ga je policija ganjala po gradu pola sata toliko o njegovom divljanju a o divnom obavljenom poslu policije sto je mogla spriječiti ovakvu nesreću zapisujući tablice i jednostavno kući poslati kaznu ne umislili smo da smo u akcijskom filmu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.