Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Potočanima

Poginuo 35-godišnjak: Autom udario u stup pa sletio u jarak i prevrnuo se

Policija - nesreća
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
13.01.2020.
u 10:24

Vozač nije brzinu prilagodio uvjetima na cesti te je kotačima zahvatio bankinu i udario u metalni stup ploče za označavanje oštrog zavoja i smjerokazni stupčić...

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju u Potočanima poginuo je 35-godišnji vozač automobila, izvijestila je u ponedjeljak bjelovarsko-bilogorska policija.

Do nesreće je došlo oko 13 sati dok se 35-godišnjak iz Puklice, ne koristeći sigurnosni pojas, vozio u svom Citroen Saxu kroz nenaseljeni dio Potočana u smjeru Katinca. Prilikom izlaska iz desnog zavoja, vozač nije brzinu prilagodio uvjetima na cesti te je prešao na lijevi kolnički trak, s kotačima zahvatio bankinu i udario u metalni stup ploče za označavanje oštrog zavoja i smjerokazni stupčić.

Vozilo je sletjelo u jarak te se prevrnulo, a vozač je zbog zadobivenih ozljeda preminuo.

Riječ je o prvoj poginuloj osobi u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Pogledajte i video: Nesreća u Sloboštini 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije