Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Poginuo 25-godišnji vozač kamiona

kamion
Arhiva VL
21.11.2009.
u 12:27

Vozač Damir Š. vjerojatno nije bio vezan pa je ispao sa sjedišta na suvozačevo mjesto pa na dio kabine koji je potpuno smrskan. Izgubio je nadzor nad vozilom i zabio se u betonsku ogradu.

VIROVITICA - Povećani broj teških kamiona na državnoj cesti D2 kroz Virovitičko-podravsku županiju rezultat je izbjegavanja naplate preskupe cestarine, pa mnogi hrvatski prijevoznici 'Podravsku magistralu' i dalje koriste kao najjeftiniju prometnicu između zapadnih i istočnih krajeva Hrvatske.

Nakon sudara dva kamiona u petak oko 17,25 sati na državnoj cesti D34 u Slatini, kada su dva vozila teško oštećena, a jedan od vozača srećom prošao s lakšom ozljedom, u subotu oko 11,05 sati, na državnoj cesti D2 u mjestu Jugovo Polje, u teškoj prometnoj nesreći poginuo je dvadesetpetogodišnji vozač Damir Škvarc iz Čakovca.

Vozeći kamion s poluprikolicom iz pravca Slatine prema Virovitici Škvarc je prebrzo ušao u desnu putni zavoj u mjestu Jugovo Polje nakon čega se je njegov kamion, koji je prevozio plastične vrećice, prevrnuo u desnu stranu i pedesetak metara proklizao po bankini zabivši se u putni most i betonsku ogradu.

Unatoč brzoj intervenciji liječnika Službe medicinske pomoći u Virovitici mladiću se nije moglo pomoći. Preminuo je od zadobivenih ozljeda u smrskanoj kabini kamiona, a vatrogascima iz susjednog mjesta Suhopolje trebalo je više od sat vremena da njegovo tijelo izvuku iz kamiona.

Zbog prometne nesreće promet državnom cestom je usporen, a policija je još jednom pozvala sudionike u prometu da smanje brzinu i tako smanje broj prometnih nesreća na pretrpanoj 'Podravskoj magistrali'

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Robinzon
Robinzon
16:32 21.11.2009.

Vjerovatno neki kamioni i autobusi imaju pojase za vozače.Ja to kod nas nisam vidio, a najmanje sam vidio upotrebu tih pojasa.

BJ
bj1204
13:08 21.11.2009.

Robinzon -bravo genijalac-

JA
japa
14:23 21.11.2009.

Pa Robinzone tamo gdje ti i Petak živite valjda ni nema kamiona....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije