Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
devastirala stan

'Podstanarka iz pakla' pobjegla iz stana, a iza sebe ostavila gomilu fekalija, smeće i neplaćene račune

Foto: Provjereno
1/4
26.09.2019.
u 12:52

Nakon što je stravično iskustvo podijelila na društvenoj mreži, Nevenka je shvatila da u ovoj situaciji nije sama jer su se ubrzo počeli javljati i drugi najmodavci u čijim je stanovima baš ova podstanarka ostavila traga.

Kada je Nevenka ušla u stan koji je iznajmila podstanarki imala je što vidjeti. Iako su se susjedi već žalili na nesnosan smrad, stanodavka nije očekivala da će je u novoadaptiranom stanu koji je iznajmila naoko uljudnoj ženi u svakoj prostoriji dočekati fekalije, ostaci hrane i gomila smeća.

Nakon inicijalnog šoka Nevenka je shvatila da je ''podstanarka iz pakla'' ispraznila sve police pa je sa sobom ponijela televizor, vagu i mikser, ali i ključeve od stana koji je potpuno uništila. Jedino što je Nevenki ostavila neplaćene su režije.

– Meni je sve u magli. Ja sam takav šok doživjela. Tako nešto vidjeti, to je stvarno šok. U stanu koji je uvijek bio sređen nije bilo mjesta gdje biste mogli stati. Užas! Od smrada pa na dalje! – kazala je uznemirena vlasnica za Provjereno.

Nakon što je stravično iskustvo podijelila na društvenoj mreži, Nevenka je shvatila da u ovoj situaciji nije sama jer su se ubrzo počeli javljati i drugi najmodavci u čijim je stanovima baš ova podstanarka ostavila traga. Žena bi prvo lagala da nema osobnu iskaznicu, najmodavci bi tjednima čekali da pošalje podatke, a nakon nekog vremena dočekao bi ih devastiran stan iz kojeg je podstanarka pobjegla. 

Nakon što je satima ribala stan i pokušavala popraviti štetu, Nevenka je shvatila da je imovina nepovratno uništena. S cijelim je slučajem upoznata i policija, ali navode kako ne postoje elementi kaznenog djela koje se progoni po službenoj dužnosti već se eventualno radi o kršenju ugovora. 

Komentara 4

GR
gragakarlovac
13:12 26.09.2019.

kakve stoke ima u ovoj drzavi, majko mila...fuj!

ET
etika
14:33 26.09.2019.

I tako .. policija kaže s EVENTUALNO kršenje ugovora? Bilo bi dobro vidjeti taj ugovor koji je potpisao netko bez osobne iskaznice. No ima tau i dobrih stvari: iselila se. Da slučajno nije stanodavac bi trebao podnijeti sudsku tužbu zaa nelegalni boravak u stanu. Rusvaj totalni .

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
13:46 26.09.2019.

Nisam sad shvatio uresništvo.. Je li Nevenka ribala stan ili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije