Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Podržimo hrvatske proizvođače – saznajte kako

Foto: PR
PR
Autor
PR članak
27.03.2019.
u 21:46

U posebnom prilogu Večernjeg lista Kupujem hrvatsko 31. ožujka donosimo priče hrvatskih proizvođača uskrsnih proizvoda u vrijeme epidemiološke krize

Hrvatskom tržištu, ali i svim svjetskim tržištima prijeti najveća kriza od Drugoga svjetskog rata. U takvim vremenima, kada su potrebe da se tržište održi velike, nužno je osvijestiti potrošače da kupnjom proizvoda hrvatskih proizvođača tome svi zajedno pridonosimo.

U suradnji s tvrtkama Olala, Delt Papir, Spar, Interspar i Vindija, Večernji list donosi vam prilog Kupujem hrvatsko. Samo u Večernjem listu u utorak 31. ožujka pročitajte priče o uskrsnim proizvodima hrvatskih proizvođača.

Saznajte kako nastaju šarene pisanice koje su prava umjetnička djela. Razgovarali smo i s mesarima za čije se šunkice popis sastavlja još u siječnju, ali i s velikim proizvođačima jaja te s obitelji Antunović s Pelješca, poznatoj po izradi "peliške sirnice".

Epidemiološka situacija koja nas je primorala na sasvim drukčiji način života od dosadašnjeg gotovo je podjednako pogodila sve hrvatske proizvođače. Svatko se mora na svoj način prilagoditi tome, a jedan od načina na koji svima njima možemo pomoći jest da – kupujemo hrvatsko.

Akciju Kupujmo hrvatsko HGK provodi već 21 godinu da bi naglasio važnost promidžbe domaćih proizvoda vrhunske kvalitete, nositelja znakova "Izvorno hrvatsko" i "Hrvatska kvaliteta". Akcija je napravila velik iskorak u osvještavanju kad je riječ o važnosti kupovanja domaćih proizvoda. Projektom Kupujem hrvatsko i Večernji list ističe važnost kupnje domaćih proizvoda, potiče gospodarstvo i pomaže društvu u cijelosti.

Posebni prilog Kupujem hrvatsko pronađite u Večernjem listu u utorak 31. ožujka.

Sad više nego ikad prije podržimo hrvatske proizvođače.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?