Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška županijskih organizacija

HDZ Zagrebačke županije podržao ratifikaciju Istabulske konvencije

Foto: HDZ Zagrebačke županije
1/3
21.03.2018.
u 16:39

Ova podrška odnosi se i na predsjednika stranke Andreja Plenkovića kojemu se daje zeleno svijetlo za nastavak procesa ratifikacije Konvencije Vijeća Europe o sprječavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji

Sve više županijskih organizacija HDZ-a daje podršku ratifikaciji Istanbulske konvencije. Nakon šibensko-kninskog, osječko-baranjskog, dubrovačko-neretvanskog, splitsko-dalmatinskog i virovitičko-podravskog HDZ-a i Županijski odbor HDZ-a Zagrebačke županije dao je potporu ratifikaciji. To čini šestu za redom županijsku organizaciju koja je dala podršku nacionalnom vodstvu HDZ-a.

Ova podrška odnosi se i na predsjednika stranke Andreja Plenkovića kojemu se daje zeleno svijetlo za nastavak procesa ratifikacije Konvencije Vijeća Europe o sprječavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji. Na sinoćnjoj sjednici, Županijski odbor HDZ-a Zagrebačke županije donio je odluku s 33 glasa za i samo 4 glasa protiv

Predsjednik županijske organizacije, Dražen Barišić izjavio je: - Nakon argumentirane i demokratske rasprave o stvarnom sadržaju Konvencije, otklonjene su sve dvojbe oko ratifikacije. Iz Konvencije ne proizlazi ni najmanja obveza da se u naš pravni poredak uvede tzv. treći, neutralni spol ili da se, primjerice, priznaju istospolni brakovi. Nema nikakvih „roditelja 1“ i „roditelja 2“, kako se to u zadnje vrijeme manipulira. Konvencija je u skladu s Ustavom RH te ona ničim ne ugrožava naše tradicionalne vrijednosti. Stoga je i bila očekivana ovakva i više nego uvjerljiva većinska odluka članica i članova naše županijske organizacije.

U galeriji pogledajte izjave Jadranke Kosor:

1/3

 

Komentara 10

RO
rotuutor
17:34 21.03.2018.

Ove županijske HDZ-ove gnjide,neka pitaju nas članove šta mislimo.Anemični,vojne lekarke sin,dotjerao ih je u red.Da su ovi bili 91,četnici bi nas pojeli za doručak.Objasnio je vama karijeristima Njonjo šta vas ide.Iduče godine su EU izbori,vidjt ćete šta će vam se desiti.

DU
Deleted user
17:36 21.03.2018.

Fuj.

DU
Deleted user
17:21 21.03.2018.

Vodstva hdz po organizacijskim cjelinama su poslusnici ....do boli da im dtagi vodja rece da znak7 nesto ...oni bi stbarno mislili da znaju ....hdz hrvatska demonska skupina....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije