Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSEBNA KAMPANJA

Podravka objasnila zašto je na ambalaži Vegete bilo Plenkovićevo lice

Foto: Danica.hr
1/2
03.02.2021.
u 17:07

Pojasnili su da se radi o kampanji koja se provodila povodom obilježavanja 60. godišnjice Vegete te da su personalizirane Vegetine poklone dobili i drugi gosti i poslovni partneri te tvrtke

Fotografija nastala prilikom posjeta Andreja Plenkovića Podravci od prije godinu i pol dana ovih dana privukla je pažnju javnosti. Naime, nakon što je odjeknula vijest o imenovanju Martine Dalić za novu predsjednicu Uprave Podravke, u medijima se pojavila fotografija Plenkovića koji u ruci drži ambalažu Vegete, a umjesto poznatog kuhara, na fotografiji je upravo njegovo lice. U povodu tih napisa, oglasili su se danas i iz tvrtke Podravka. Pojasnili su da se radi o kampanji koja se provodila povodom obilježavanja 60. godišnjice Vegete te da su personalizirane Vegetine poklone dobili i drugi gosti i poslovni partneri te tvrtke.

"U sklopu kreativnog koncepta za potrebe promotivne kampanje povodom obilježavanja 60. godišnjice Vegete, kreativni tim Podravke i agencija Bruketa&Žinić&Gray osmislili su mogućnost tiska posebnih izdanja Vegete s personaliziranim printom različitih ljudi.

Povodom medijskih objava o poklonu koji je svojedobno uručen predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću, naglašavamo kako je prigodom posjeta predsjednika Vlade Andreja Plenkovića sa suradnicima 22. kolovoza 2019., tadašnji predsjednik Uprave Marin Pucar poklonio premijeru upravo takvo izdanje Vegete s vlastitom fotografijom, kao simboličnu gestu povodom velike obljetnice najpoznatijeg hrvatskog izvoznog proizvoda.

Fotografije s navedenog događanja objavili smo u našem internom glasilu, koje distribuiramo zaposlenicima i šaljemo na kućne adrese umirovljenika", objašnjavaju iz Podravke.

 

Ključne riječi

Komentara 7

GO
goriodgorijeg
19:41 03.02.2021.

Tužnim srcima obavještavamo sve ljubitelje Podravke, da je s današnjim danom podravka oboljela od neizlječive smrtonosne bolestii umire na ljestvici pozitivnih tvrtki. Počivala u miru. S tugom ljubitelji podravkinih proizvoda. Na pažnju, kroz 2 godine, Podravke više nema, samo da ona povuče sve konce. Podravko pokoj vječni.

FM
fmica
19:19 03.02.2021.

nikad više vegeta i ostali podravka proizvodi....gade mi se....

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
17:58 03.02.2021.

Ulizivanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije