Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVA DORHU

Podnosi kaznenu prijavu i protiv Natalije Price: Sad će morati istražiti Bandićevu smrt

Natalija Prica Oreški
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/2
11.03.2021.
u 10:11

Stručnjak za zaštitu osobnih podataka Stjepan Perko na prijavu se odlučio kako bi se istražile sve okolnosti smrti gradonačelnika

Stručnjak za zaštitu osobnih podataka Stjepan Perko iz Zagreba podnijet će kaznenu prijavu protiv Natalije Price, Gzima Redžepija, Sergija Ivanovića i još nepoznate osobe jer su navodno u trenutku smrti bili s Milanom Bandićem.

Na to se odlučio, kaže, kako bi se ispitale sve okolnosti smrti gradonačelnika, nakon što policija i DORH nisu po službenoj dužnosti to učinili iako postoji niz kontradiktornih činjenica koje upućuju na sumnju da se gradonačelniku možda i nije na vrijeme pomoglo nakon srčanog udara od kojeg je preminuo, pišu 24 sata.

– Nadležno državno odvjetništvo trebalo bi utvrditi sve okolnosti jer postoje ozbiljne sumnje da službena verzija događaja nije istinita. To je odgovornost službi koje rade za građane. Nitko nije zaslužio da mu se ne pomogne odmah. Treba sve ispitati i osigurati gradonačelniku čast u smrti – kaže Perko.

VIDEO Mnogi su se oprostili od gradonačelnika: Bandić je posljednji put pozdravljen uz pjesmu Kiće Slabinca "Otišao je otac moj polako"

 

Ključne riječi

Komentara 90

KA
Kakodane
11:02 11.03.2021.

RH mora pod hitno uvesti "registar stručnjaka". Toliko ih je pa neka ih na jednom mjestu.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
10:30 11.03.2021.

Stručnjak za zaštitu osobnih podataka Stjepan Perko....Pa JBT mi smo puni nekakvih stručnjaka...

DU
Deleted user
10:24 11.03.2021.

Nadaam se da će se razjasniti smrt Bandića.Neznam zašto se sakriva istina ako je bio kod ljubavnice i dobio infarkt.Bolje da je umro ako baš mora,kao ševac ili da je dobio dizenteriju i umro od proljeva kao s.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije