Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOBI BOGATUNA

Podmornice su postale omiljena igračka današnjih milijardera

'Sir Richard Branson and explorer Chris Welsh attend a press conference to announce plans to take a solo piloted submarine to the deepest points in each of the wolrd\'s five oceans. The five dives wil
'Lionel HahnPress Association/Pix'
05.04.2012.
u 21:30

Graditelj podmornica Charles Kohnen ističe da vlastite podmornice ima desetak svjetskih bogataša, no da broj stalno raste

Omiljena su igračka današnjih bogataša podmornice! Više im nisu dovoljni privatni otoci, zrakoplovi, helikopteri... Nova strast milijardera postale su podmornice kojima pokušavaju dosegnuti dno i istražiti do sada neistraženo. Nakon što se prije desetak dana proslavljeni kanadski redatelj James Cameron spustio na Marijansku brazdu – najdublju točku točku svijeta – sada se na drugom kraju svijeta u Portoriku britanski pustolov i milijarder Richard Branson priprema spustiti 8600 metara duboko u Atlantik svojom podmornicom Virgin Oceanic.

Graditelj podmornica Charles Kohnen ističe da vlastite podmornice ima desetak svjetskih bogataša, no da u posljednje vrijeme raste broj kupaca.

Cijena je obične podmornice od jednog do tri milijuna dolara, a najskuplji model stoji 78 milijuna. Godišnji su troškovi održavanja do 20.000 dolara.

Komentara 1

NN
nato nece proci
21:49 05.04.2012.

da li imaju i torpeda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije