Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronevjera u Zadru

Podizala novac s računa klijenata i banku oštetila za 120.000 kuna

policija
Arhiva VL
05.07.2010.
u 09:59

Osumnjičena je da je neovlašteno isplaćivala novac i zadržavala ga za sebe, a u rubrici "ovjera nalogodavca" lažno je upisivala imena i prezimena klijenata, čime je banku oštetila za više od 120.000 kuna.

ZADAR - Zadarska policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 36-godišnje šalterske službenice u poslovnici jedne banke u Zadru koja je od srpnja prošle do ožujka ove godine protupravno prisvojila novac s bankovnih računa troje klijenata.

- Osumnjičena je da je neovlašteno isplaćivala novac i zadržavala ga  za sebe, a u rubrici "ovjera nalogodavca" lažno je upisivala imena i prezimena klijenata, čime je banku oštetila za više od 120.000 kuna. Protiv 36-godišnjakinje je podnesena kaznena prijava zbog pronevjere - navode  iz PU zadarske.

Zadarska policija jučer je podnijela prijavu i protiv 37-godišnjaka kojeg se sumnjiči da je u svojstvu vlasnika jednog društva sa zadarskog područja tijekom veljače 2010. godine nabavio dvije krivotvorene mjenice, svaku na iznos od 200 tisuća kuna, i ponudio ih na otkup drugoj banci, čime je pokušao dovesti u zabludu odgovorne osobe.

Ključne riječi

Komentara 1

BA
Bandit
14:27 05.07.2010.

Nema tu nista cudno,vidi jadna oko sebe kako se otimaju milioni u saboru i oko sabora pa sto nebi i ona taj sitnis :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije