Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
(Ne)zna se!

Podijeljeno 4000 letaka protiv karlovačke vlasti. Tko je autor?

letak02
Dpmonik Grgurić/Pixsell
29.07.2010.
u 08:42

Autor letka kritizira karlovački HDZ zbog odnosa prema medijima, lošeg poslovanja gradskih tvrtki, politike stipendiranja studenata, dodjele stimulacija pojedinim gradskim pročelnicima...

Tko je autor letaka u kojima se kritizira HDZ-ova gradska vlast koji su podijeljeni Karlovčanima preksinoć, uoči jučerašnjeg boravka predsjednice Vlade i Hrvatske demokratske zajednice Jadranke Kosor u Karlovcu, pitali su se mnogi Karlovčani, ali ne i predsjednik Gradske organizacije SDP-a Hrvatske Josip Benčić. 

– Važnije pitanje je što je sadržaj tog letka – kaže Josip Benčić, ne želeći komentirati bi li mu nešto dodao ili oduzeo. 

A autor letka s naslovom “Prošla je godina, ne brinite, nastavit ćemo tako! Zna se!” kritizira karlovački HDZ zbog odnosa prema medijima, lošeg poslovanja gradskih tvrtki, politike stipendiranja studenata, dodjele stimulacija pojedinim gradskim pročelnicima unatoč gospodarskoj krizi, “neučinkovitosti” gradske uprave, “nezakonite” izgradnje društvenog doma na Turnju, dovoženja “opasnog otpada” iz cijele Hrvatske na karlovačko odlagalište Ilovac, “namještanja” natječaja, Inkasatorova “nametanja” izvođača suvlasnicima zgrada i prodaje “tuđe imovine”. Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a i karlovački gradonačelnik Damir Jelić također je jučer ujutro na vjetrobranskom staklu svog automobila pronašao sporni letak. 

– Proučio sam ga. U Hrvatskoj je zajamčena sloboda izražavanja i dobro je što je tako. Ipak, ne mogu komentirati nepotpisani sadržaj – kaže Damir Jelić. Neslužbeno saznajemo iz SDP-a da su autori letka upravo njihovi članovi, a tiskali su ga u četiri tisuće primjeraka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije