Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIVALA UPOZORENJA

Podignuta optužnica protiv majke (46) koja je grubo zanemarivala troje djece

Zagreb: Jedinica za zadržavanje i prepratu PU zagrebačke na Oranicama
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/2
06.05.2021.
u 18:41

Terete ju da je od svibnja 2015. do veljače 2020. godine u Kotoribi kao majka grubo zanemarila dužnosti podizanja svoje troje malodobne djece

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je podiglo optužnicu protiv 46-godišnjakinje zbog počinjenja kaznenih djela povrede djetetovih prava.

Terete ju da je od svibnja 2015. do veljače 2020. godine u Kotoribi kao majka grubo zanemarila dužnosti podizanja svoje troje malodobne djece rođene 2007., 2009. i 2015. godine.

Unatoč upozorenjima nadležnih službi koje su je tijekom nadzora nad roditeljskom skrbi kontinuirano upozoravale na dužnosti zbrinjavanja djece, nije skrbila o osiguranju odgovarajućih stambenih i higijenskih uvjeta u stambenom prostoru te nije brinula o zdravlju, prehrani i školovanju djece, čime je ozbiljno ugrozila njihov psihofizički razvoj, kažu u DORH-u. 

 

Burno sučeljavanje - Tomašević zaprijetio Filipoviću tužbom, Škoro prozvao HDZ, a Klisović gradsku upravu


 

Komentara 1

LI
liliZG
17:33 07.05.2021.

mene fascinira da je 5 GODINA zanemarivala sve što su naveli, a još uvijek joj djeca nisu trajno oduzeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije