Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šakom u glavu

Podignuta optužnica protiv Ilije Glavića. Na smrt premlatio vijećnika SDSS-a

Zagreb: Osumnjičeni u akciji Tebra na ispitivanju u USKOK-u
Goran Stanzl/PIXSELL, ilustracija
22.07.2019.
u 16:26

Optužnicu je podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci, a Glavića se tereti za nanošenje teške ozljede sa smrtnom posljedicom

Ilija Glavić (49) optužen je zbog premlaćivanja Radivoja Petkovića, potpredsjednika VSNM Grada Kastva i dugogodišnjeg člana SDSS-a. Optužnicu je podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci, a Glavića se tereti za nanošenje teške ozljede sa smrtnom posljedicom.

Prema optužnici, Glavić je 24. travnja 2019. u Viškovu, izudarao Petkovića na jednom parkingu i to nakon što mu nije dozvolio da uđe u vozilo. Udario ga je tri puta uzastopno šakom u glavu. Petković je pao na tlo pri čemu je zadobio po život opasne ozljede od kojih je preminuo 8. lipnja 2019. u bolnici.

Tužiteljstvo je tražio da se Glaviću produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. Nakon toga događaja u javnosti se spominjalo da je napada na Petkovića bio najvjerojatnije motiviran nacionalnom nesnošljivošću.

Komentara 3

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
17:24 22.07.2019.

Ma naravno. Neki dan mi poznanik imao sudar. Posto je vozac drugoga automobila bio Srbin odmah je jasno da se sudar samo dogodio iz mrznje prema nevinom nedojencedu. Tako da mi je poznanik zlobno stao na crvenom semaforu i nevini nedojence mu je neduzan naletio u prtljaznik dok je kopao ispod sica da nadje izgubljeni mobitel. Pupi je tu agresiju jednog zlocinackog Hrvata koji bezobrazno staje na crveno svjetlo odmah prijavio svim medijama koji su onda pricu jos malo prepravili da sve zvuci jos nesto "elegantnije".

MA
matan91
17:50 22.07.2019.

kad ću pročitati da je podignuta optužnica protiv Popuvca za sudjelovanje u otmici, mučenju, nestanku, a onda i ubojstvu dr. Šretera?

DU
Deleted user
18:53 22.07.2019.

Nije li pisalo i na ovom portalu da su oba srbi?Kako sada zločin radi nacionalne nesnošljivosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije