Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zloupotreba ovlasti

Podignuta optužnica protiv bračnog para Pevec

\'04.06.2010., Bjelovar - Slucaj Pevec, Zdravko i Visnja u trenucima kada su kola krenula nizbrdo i carstvo se pocelo raspadati  Photo: Damir Spehar/PIXSELL                      \'
Damir Špehar/PIXSELL
31.08.2010.
u 17:13

Bračni par Pevec optužen je za zloupotrebu položaja i ovlasti, zloupotrebu ovlasti u gospodarskom poslovanju i za povredu vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga.

Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru danas je Županijskom sudu poslalo optužnicu protiv Višnje i Zdravka Peveca te prijedlog o produljenju pritvora, doznajemo od istražne sutkinje Dajane Barberić-Valentić. Prema onome što piše u optužnici bračni par Pevec optužen je za zloupotrebu položaja i ovlasti, zloupotrebu ovlasti u gospodarskom poslovanju i povredu vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga.

Budu li osuđeni za djela koja im se stavljaju na teret, mogu biti kažnjeni zatvorskom kaznom od pet do 12 godina. O prijedlogu o produljenju pritvora odlučivat će izvanraspravno sudsko vijeće, najvjerojatnije sutra ujutro.

Podsjetimo, supruzi Zdravko i Višnja Pevec uhićeni su 2. lipnja.

Komentara 24

Avatar karlo5
karlo5
22:46 31.08.2010.

Sada kada su Peveci privedeni,nacijo možeš odahnuti........pravna država europo vidiš fukcionira...........

SC
scary
12:17 01.09.2010.

Peveci, izgleda, padoše. Todoriću, jaaaaavi seeeee!

KA
karambita
18:40 31.08.2010.

Kako u jednoj drzavi koja je nastala na temeljima kriminala i lopovluka Peveci budu posteni....pa Hrvatska je puna Peveca i ostalih domacih zivotinja tj. kriminalaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije