Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRALA VIŠE OD 10.000 KUNA

Traži se produljenje istražnog zatvora za bolničarku: Evo za što se sve tereti

Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/2
01.04.2021.
u 18:29

Mariju K. se tereti za pet kaznenih djela računalne prijevare od kojih su dva ostala u pokušaju

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu podignulo je optužnicu protiv Marije K. (51) koja se tereti da je kao bolničarka KB Dubrava sredinom siječnja od pacijenta ukrala novčanik i karticu s kojom je na bankomatu podignula 10.314 kuna.

Mariju K. se tereti za pet kaznenih djela računalne prijevare od kojih su dva ostala u pokušaju jer su joj transakcije s karticama odbijene.

Mediji su pisali kako je Marija K. pomoću ukradene kartice, između ostalog, kupila par čizama u Sesvetama te da je krađu uočio Zoran M., sin u međuvremenu preminulog pacijenta Ljubomira M., a koji je slučaj prijavio policiji.

Tužiteljstvo je predložilo u optužnici da se protiv okrivljenice produlji istražni zatvor koji joj je ranije određen zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Pitali smo građane: Znate li kako se pravilno maske bacaju u smeće nakon upotrebe?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije