Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRED DJETETOM

Podignuta optužnica: Nožem ubo nevjenčanu suprugu, drugi dan preminula

Županijski sud u Varaždinu
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
14.05.2020.
u 16:42

- Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a u optužnici je predloženo da se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela - kažu u DORH-u.

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je nakon provedene istrage podiglo optužnicu protiv 36-godišnjaka zbog počinjenja kaznenih djela teškog ubojstva i povrede djetetovih prava.

DORH ga tereti da je 16. veljače ove godine u kući u Piškorovcu, s ciljem da ju usmrti, svoju izvanbračnu suprugu, koju je ranije zlostavljao, rukama više puta udario po tijelu i rukama, a potom joj nožem zadao ubod u predio lijevog kuka i nanio ubodnu ranu s ozljedama krvnih žila u trbušnoj šupljini, zbog kojih je i preminula idućeg dana uslijed iskrvarenja.

Nevjenčanu suprugu ozlijedio je pred očima svojeg 13-godišnjeg djeteta.

- Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a u optužnici je predloženo da se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela - kažu u DORH-u. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije