Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pod utjecajem 2,09 promila prijetio samoubojstvom

policija
Arhiva VL
12.01.2010.
u 11:42

V. V. (37) iz Pule počeo je prijetiti samoubojstvom i ozljeđivanjem drugih pa je pod prisilom prevezen na odjel psihijatrije u pulskoj bolnici, gdje mu je izmjereno 2,09 promila alkohola u krvi.

POREČ - Istražnom sucu priveden je V. V. (37) iz Pule kojeg se sumnjiči za dvije prijetnje, prijevaru, provalu i dvije krađe na području Poreča.

Uhićen je 9. siječnja u naselju Špadići gdje je remetio javni red i mir. Kad mu je priopćeno kako je uhićen zbog sumnje na ranija kaznena djela, počeo je prijetiti samoubojstvom i ozljeđivanjem drugih, pa je pod prisilom prevezen na odjel psihijatrije u pulskoj bolnici gdje mu je izmjereno 2,09 promila alkohola u krvi.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je zbog nesuglasica prijetio smrću 47-godišnjem M. R. iz Poreča i njegovoj kćeri T. T. (23). Djevojci je također, kako se sumnja, na prijevaru uzeo kameru i prijenosnik. Osim toga, ukrao joj je novčanik s novcem i dokumentima.

Sumnja se i da je 5. prosinca provalio u Konjički klub Jelena, a 3. siječnja iz automobila marke fiat bravo ukrao je prijenosnik koji je pronađen i vraćen. Policiji je otprije poznat po krađama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije