Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVO ROČIŠTE

Počinje suđenje Damiru Škari, bivšem HDZ-ovom zastupniku optuženom za silovanje

Damir Škaro
Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL
21.09.2020.
u 07:21

On od početka niječe krivnju, no u prilog mu ne idu prikupljeni dokazi, poput njegovog DNK, koji  nađen na gornjem obrubu i patentnom zatvaraču haljine koju je taj dan nosila žrtva.

Zbog optužbi da je silovao zaposlenicu danas će na optuženičku klupu Županijskog suda u Velikoj Gorici  sjesti Damir Škaro, bivši čelnik AK Siget, bivši saborski zastupnik HDZ-a te osvajač boksačke olimpijske medalje. Optužen je za silovanje zaposlenice, koje je prema optužnici počinio u kolovozu lani.

On od početka niječe krivnju, no u prilog mu ne idu prikupljeni dokazi, poput njegovog DNK, koji  nađen na gornjem obrubu i patentnom zatvaraču haljine koju je taj dan nosila žrtva.

Optužnica je potvrđena u lipnju iz drugog pokušaja, jer je prethodno Škarina obrana tražila izdvajanje nekih dokaza za koje su oni tvrdili da su nezakoniti, što je sud odbio.

Kako je riječ o optužbama za silovanje, suđenje će vjerojatno biti zatvoreno za javnost, što je uobičajena praksa u ovakvim situacijama.

Damir Škaro
1/11
Ključne riječi

Komentara 9

VI
vidum
08:20 21.09.2020.

Pustite Škaru na miru. Neki još uvik ne shvaćaju da nije moguće biti i HDZ-ovac i čovik.

DO
donvinkosanader
08:11 21.09.2020.

po ovome se vidi da je hdz desna stranka.......da su ljevičari kako im podmeću ,,srbi,, ,,komunjare,, ,,masoni,, ,,javni grešnici,, on bi nahvatao nekog dečkića.......nakon ovog suđenja i odležane kazne očekujem da ga ko pravog vjernika crkva uhljebi u neki nekretninskiki biznis.kad je mogla uhljebit kutlu,zagorca,ivića pašalića zašto ne bi i škaru......još ako u zatvoru spozna svoju zaostalost i zatucanost i počne hvatat dečkiće savršeno će se uklopit

DU
Deleted user
07:48 21.09.2020.

Kako ga Bog, Isus, Marija i onaj križ od 3 metra nisu spriječili u silovanju, mogli su ga barem uklještiti u leđima kada je nosio onaj križ i onda on ne bi bio sposoban za silovanje, ali nema Boga pa tako da nema niti kazne za ovoga vjernika iz HDZ-a!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije