Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
74 9°C
 • Mladjan:

  Neka HNS svoj prihod iz proračuna, preusmjeri za plaće u prosvjeti. I tako njihova stranka je besmislena, koristi Vrdoljaku i ministrici Divjak, a šteti čitavom društvu.

 • Avatar tituš
  tituš:

  Mislim da su trebali planirati štrajk u trajanju od 21 dan i to od 01.07. do 21.07. ove ili iduće godine, možda i dulji ne bili Vlada konačno riješila njihov problem. Ako im je malo oko tisuću EUR i rad ... prikaži još! od otprilike pola radnog vremena, pa čak i manje, 5 x 45 min = 225 min = 3,75 sati, od onoga u realnom sektoru, koji prima manje od državnog prosjeka. Neka mijenjaju zanimanje ili svoje znanje i diplome unovče u projektima gdje će njihova stručna osposobljenost i znanje najbolji prinos donijeti .. Ovo je previše, ne mogu više plaćati tolike neradnike ili polu radnike. Kako rade, vidimo prema rezultatima državne mature, pola generacije nije u stanju proći najjednostavnije testove ..

 • Avatar nekakav
  nekakav:

  znači, ovaj tjedan još nisu radili, osim malo u srijedu, i sad su već u štrajku! baš zgodno. i ja bih tako. kolko to ispadne onda radni tjedan? jednodnevni?!

Još iz rubrike Vijesti

Miroslav Škoro predao je Državnom izbornom povjerenstvu kandidaturu za izbore
Nije mu ostao dužan

Škoro žestoko uzvratio Plenkoviću: Njegova Vlada nije parodija, već tragedija

NESREĆA U RUSIJI

VIDEO Prevario smrt: Nadvožnjak mu se srušio tik ispred automobila

Ustaško znakovlje u Budimcima
SDP-ovci u Osijeku:

'Zabrinjava nas porast naciekstremizma'