Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trajat će 60 dana
Povratak na članak

Počinje sezonsko sniženje cijena, evo što možemo očekivati

Ako trgovac ne proda sve proizvode, može nastaviti s prodajom po sniženoj cijeni sve do isteka zaliha, ali mu nije dopušteno oglašavati takvu prodaju kao sezonsko sniženje nakon proteka propisanih 60 dana.

Komentari 3

SA
samoborka
18:23 26.12.2018.

Popusti u ...Hrvatskoj?? Ahaa..

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:01 26.12.2018.

Imate na njuškalu cjelogodišnji popust na Titine biste i ordenje al neće ih nitko ni za džaba 🤣

VL
Avatar Asterix
Asterix
16:45 26.12.2018.

Zima je počela prije 5 dana a zimska odjeća ide na sniženje. Dobro za kupce ali nema logike. Valjda bi sezonsku robu trebalo rasprodavati pri kraju sezone, isto kao hranu pred istek roka trajanja. Na kraju dobiješ začarani krug, da bi ispunili očekivanja kupaca na sniženju, trgovci robu prodaju s višim maržama za vrijeme redovne prodaje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.