Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MACRON U NEVOLJI

Počeo nacionalni štrajk: Francuzi na ulicama, a inflacija im puno manja nego drugdje u Europi

19.10.2022.
u 08:05

Macron je u nevolji jer se štrajk nastavlja na onaj u rafinerijama zbog kojega je manje goriva na benzinskim crpkama

Komentara 15

Avatar AP (autokratski premijer)
AP (autokratski premijer)
09:09 19.10.2022.

Samo Hrvatine bez pogovora prihvaćaju ono što im Plenki i HDZ serviraju.

5S
505.scrtom
09:58 19.10.2022.

marie le pen mu je za petama.nema povratka. kula od karata se ruši haha

Avatar zidam spremno
zidam spremno
08:25 19.10.2022.

Uvijek riknem od smijeha kad netko zbog inflacije trazi opce povecanje placa… time samo potvrdjuje ucinak inflacije i daje joj novi zamah. Inflacija se ucinkovito suzbija sa 3 poluge- zamrzavanje ukupne mase novca (nema stampanja), povecanjem ponude proizvoda i usluga i smanjenjem potrosnje (koje je posljedica ne-rasta placa). Dakle, kada imas veliku ponudu proizvoda i usluga na trzistu koje kupuje malo, dogadja se suprotan efekt od inflacije - deflacija, tj. pad cijena na malo. Dakle prestanite nemilice kupovati, trositi i povecavati place i masu novca, i inflacija ce sama od sebe nestati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?