Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVETA STOLICA JOŠ NIJE POTVRDILA

Počelo cijepljenje u Vatikanu: Papa Franjo se cijepio protiv COVID-a 19

FILE PHOTO: Pope Francis joins inter-religious prayer service for peace in Rome church
Foto: GUGLIELMO MANGIAPANE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
13.01.2021.
u 16:36

Protivljenje tom činu nazvao je „suicidalnim poricanjem“, a cijepljenje „etičnim izborom“ za zaštitu tuđih života

Papa Franjo se u srijedu cijepio protiv koronavirusa, prvog dana kampanje cijepljenja u Vatikanu, otkrila su dva njemu bliska novinara.

Novinari argentinskog dnevnog lista La Nacion i isusovačkog tjednika America, dvojica prijatelja 84-godišnjeg Franje, tvrde da se on cijepio u srijedu u dvorani Pavla VI. u Vatikanu, prenosi agencija France Presse. 

Sveta Stolica još nije potvrdila te napise. Glasnogovornik Matteo Bruni ranije je najavio početak kampanje cijepljenja oko 5 tisuća stanovnika i zaposlenika Vatikana. 

Sam Franjo je u nedjelju na televiziji rekao da je dogovorio cijepljenje, protivljenje tom činu nazvao je „suicidalnim poricanjem“, a cijepljenje „etičnim izborom“ za zaštitu tuđih života.

Komentara 5

DU
Deleted user
16:40 13.01.2021.

"Protivljenje tom činu nazvao je „suicidalnim poricanjem“, a cijepljenje „etičnim izborom“ za zaštitu tuđih života " Totalno je prolupao!!!

NE
nejburfromist
18:00 13.01.2021.

samo da oni pozive, za nas ostale nije toliko bitno. jer ko ce inace da tera stado na ispasu ako oni zglajznu?!

DU
Deleted user
23:26 19.01.2021.

On povika iza glasa: "Pade, pade Babilon veliki - Bludnica - i postade prebivalištem zloduha, nastambom svih duhova nečistih, nastambom svih ptica nečistih mrski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije