Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mireo Eureka

Počele prijave za nacionalnu smotru učeničkog stvaralaštva

znanost
Pixsell
18.10.2011.
u 21:33

Smortu je 2005. godine osmislila skupina znanatsvenika i profesora kako bi se upotpunila praznina u hrvatskom edukacijskom prostoru

Počele su prijave za sedmu nacionalnu smotru učeničkog stvaralaštva "Mireo Eureka" koja će se od 16. do 18. prosinca održavati u Zagrebu. Smortu je 2005. godine osmislila skupina znanatsvenika i profesora kako bi se upotpunila praznina u hrvatskom edukacijskom prostoru, donosi portal znano.st.

- Osnovna ideja smotre je da u svijetu naglih promjena, sveprisutne multidisciplinarnosti i društvenog napretka zasnovanog na originalnosti, kreativnosti i inovacijama, omogući nadarenim učenicima da kroz svoj istraživački rad iskažu znanje, inovativnost i sposobnosti u različitim područjima stvaralaštva i predstave ga javnosti, što ujedno predstavlja motivaciju za daljnje usavršavanje i odabir profesionalne karijere - kaže Korado Korlević, osnivač smotre.

Učeničke radove ocijenjivat će renomirani znanstvenci, a kriteriji za ocjenjivanje bit će poštivanje znanstvene metode, originalnost pristupa, grafički prikaz rezultata, usmena prezentacija i zaključak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije