Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOSTRUKO UBOJSTVO

Fatalna Viki nije se pojavila na rekonstrukciji ispred narodnjačkog kluba

rekonstrukcija
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/10
03.11.2014.
u 21:45

Doznajemo kako je još uvijek u teškom psihičkom stanju, te kako bi joj ponovni dolazak na mjesto ubojstva mogao naštetiti

Boško Šapić, okrivljeni za dvostruko ubojstvo, danas se ponovo našao ispred narodnjačkog kluba Heart u Vojišnici kraj Vojnića, na mjestu na kojem je nožem usmrtio Alvina Horvatića i Dejana Vučkovića. Dio je to rekonstrukcije koju je u okviru sudskog procesa na Županijskom sudu u Karlovcu proveo predsjednik sudskog vijeća Ante Ujević.  

Iako se očekivao dolazak fatalne Viki, Viktorije Jakuš Mejarec, djevojke zbog koje je izbio sukob, ona se nije pojavila na rekonstrukciji. Doznajemo kako je još uvijek u teškom psihičkom stanju, te kako bi joj ponovni dolazak na mjesto ubojstva mogao naštetiti.  

Tijekom sudjelovanja u rekonstrukciji vidno u šoku je bio i okrivljeni Šapić. Doveden je u vozilu pravosudne policije i vezan lancima. U početku je u polumraku parkirališta sada zatvorenog kluba pokazao mjesto gdje je došlo do prvog sukoba s Horvatićem. Nakon toga locirao je i mjesto na kojem je, na prilazu susjednoj kući zaustavio auto, tvrdeći kako nije stao namjerno, nego mu se motor ugasio.  

– Ne sjećam se točno gdje me zaštitar savladao, ne sjećam se ni ograde, znam samo da sam bio dosta udaljen od auta – rekao je Šapić.  

Zanimljiv je bio i zaštitar Berislav Domšić.  

– Točno na ovom mjestu prišao sam Šapiću. Djevojka je bila uz njega i nešto govorila. Kod njega je bio nož. Kad sam ga savladao ispustio ga je, a ja sam zatim nogom stao na njega – rekao je Domšić.

>> Alvin je imao sedam rana, a Dejanu je presudio kobni ubod u vrat

>> Fatalna Viki: Boško se branio. Izvukli su ga i prvi napali

Komentara 9

Avatar R3mba
R3mba
21:23 03.11.2014.

sve zbog *urve

ĆA
ćaćaća
19:53 03.11.2014.

sad će to pupovac s nevladinim organizacijama izvući..

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
20:12 03.11.2014.

Kad Srbin zakolje Hrvate to je zločin iz ljubavi, pitajte Josipovića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije