Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0 1°C
  • Avatar nisamsavrsen
    nisamsavrsen:

    Desetljećima potplaćeni učitelji i nastavnici, a rezultat je negativna selekcija tog kadra. Teško je u takvim okolnostima iznijeti reformu, ali svaki pokušaj je dobrodošao. Sretno učenicima, roditeljima, učiteljima i nastavnicima u novoj školskoj godini.

  • Avatar nekakav
    nekakav:

    u njemačkoj je škola već odavno počela. a završava im daleko kasnije nego kod nas. i nikad nisam čuo da su njemački učenici preopterećeni školom, da ovo, da ono, kao kod nas. kod nas djeca imaju po 2-3 slobodne aktivnosti, ... prikaži još! i to nije opterećenje, jer se dijete mora baviti sportom, pjevanjem i astronomijom, sve zajedno, pa za školu i nema baš onda dovoljno vremena. umjesto jedne dodatne aktivnosti, oni su natovare 3! pa je škola kriva. učiti, učiti, i samo učiti. a reforma...? rezultate ćemo vidjeti za par godina, i do onda ne treba nikakvih komentara niti skretanja. a svaki novi ministar, nova pravila... samo treba ispitati opravdanost gradnje novih škola. jer generalno broj učenika opada. uskoro će nam prosjek učenika u razredu biti 10!

Još iz rubrike Vijesti

Koronavirus u Austriji
102
Koronavirus u svijetu

U Francuskoj više od 5.300 umrlih, do 1200 zaraženih povezano s austrijskim skijalištem

Plenković i Marić
Zdravko Marić:

'Ne samo da moramo razmišljati o novčanim nagradama, nego to i učiniti'

U.S. President Trump and his administration announce moves against Venezuela at coronavirus response briefing at the White House in Washington
JEDINSTVENA ODLUKA

Novinari sve češće zaobilaze Trumpove konferencije za novinare

3